Savaitgalio receptas: "Kepta vištiena su daržovėmis"

Mityba | 2014.07.11

Nemėgstu ilgai stovėti prie viryklės, tad mano praleistas laikas virtuvėje yra tikrai trumpas. Mėgstu, kad maistas būtų kuo mažiau perdirbtas ir paprastesnis. Todėl mano gaminiai užtrunka vos 20-30 minučių. Dalinuosi greitu, skaniu ir tikrai pakankamai sveiku patiekalu, kuriam sugaišite vos pusvalandį.

Patiekalui reikės:

120 gramų vištienos krūtinėlės

2-3 šaukštai sojos padažo

Prieskoniai vištienai, didkepsniams

Salotų lapų,

1 agurkas,

1 pomidoras,

50 gramų fetos sūrio

Įvairių žalumynų

Vištieną supjaustome gabaliukais, pabarstome prieskoniais ir užpilame sojos padažu. Paliekame 15-20 minučių marinuotis.

Darome salotas: suplėšome salotos lapus, supjaustome agurką, pomidorą ir žalumynus. Fetos sūrį naudoju kaip padažą, tad teks maišyti viską, kol gabaliukai išnyks ir pasidarys kaip padažas. Prieskonių nededu į salotos, nes fetos sūris sūrus. Vištieną dedu į dietinę keptuvę, kurioje nenaudojami joki riebalai, o apkepa kaip ant laužo.

 

Skanaus!

 

Grįžti į blogą